Renault Hippie Caviar Motel is kampeer-Kangoo

Renault Hippie Caviar Motel is kampeer-Kangoo

In 2021 trok Renault met de Hippie Caviar Hotel, een conceptuele kampeerauto op basis van de Trafic. Renault vertaalt het concept van de Hippie Caviar Hotel nu naar de elektrische versie van de nieuwe Kangoo. De Kangoo is het kleinere en goedkopere broertje van de Trafic en dus kiest Renault voor zijn nieuwe showauto wat naamgeving betreft ook voor het goedkopere alternatief van een hotel.
Op deze foto’s zie je de namelijk de Renault Hippie Caviar Motel, een tot kampeerauto omgebouwde versie van de elektrische Renault Kangoo E-Tech Electric.
De Hippie Caviar Motel is volgens Renault volgestopt met slimme opbergmogelijkheden, onder meer om ‘sportieve uitrusting’ mee te nemen. Zo kun je op het imperiaal je ski’s bevestigen. Renault rust de Hippie Caviar Motel uit met een groot panoramisch dak. Door de achterbank neer te klappen kun je een eenpersoonsbed tevoorschijn toveren. Zaken als de vloer en diverse opbergvakken zijn vervaardigd uit zaken als gerecyclede autobanden en kurk. Veel aandacht voor hernieuwbaarheid dus en dat is vast de reden dat Renault de Hippie Caviar Motel niet opdient met een blikje onbevruchte eitjes van de steur.
Net als de elektrische Kangoo E-Tech Electric heeft deze Hippie Caviar Motel een actieradius van zo’n 285 kilometer. Op 19 september presenteert Renault de Hippie Caviar Motel in zijn geheel tijdens de IAA Transportation-bedrijfsautobeurs in Hannover.Bron: AutoWeek