Bij Manders tot 15% goedkoper dan de standaard adviesprijzen! Voor meer informatie neem aub even contact met ons op.

 

Service nummer één

Service staat bij Auto Manders op de eerste plaats. Bij ons heeft u als klant altijd voorrang! Op tijd onderhoud laten uitvoeren aan uw auto is een goede zaak en zoals u weet is uw auto bij ons in goede handen. Ons werkplaatstarief is alleszins redelijk. Onderhoudskosten zijn bij ons tot 15% lager dan de officiële uurtarieven maar onze kennis en kwaliteitsscores behoren bij de top van Nederland. Dat geldt niet alleen voor Renault maar ook voor andere merken. Dus wilt u ook uw auto in goede conditie hebben en houden? Breng hem dan naar Manders, wie anders!

Deskundig voor alle merken

Autobedrijf Manders beschikt over een moderne, volledig uitgeruste werkplaats met goed opgeleid en gemotiveerd personeel. Wij verzorgen het onderhoud, reparatie en apk-keuringen voor uw personen- of lichte bedrijfswagen ongeacht het merk. Natuurlijk hebben wij speciale kennis van Renault maar we zijn ook zeer goed thuis in alle andere merken. En heeft u schade? Dan helpen we u weer zo snel mogelijk op weg met vervangend vervoer én we zorgen dat de kosten voor u zo laag mogelijk blijven. Tenslotte willen we de camperbezitter ook niet in de steek laten. Wij helpen u veilig op weg richting uw vakantieverblijf. Kom gerust eerst even langs met de camper.

APK-Keuring slechts € 39,-* bij Manders

Uw auto of voertuig APK Keuren? Auto Manders is een officieel APK-keuringsstation. Wij voeren voor elk merk en type auto een APK-keuring uit. Bij Renault Manders weet u altijd wat de kosten van uw APK zijn en krijgt u vooraf een prijsopgave van eventueel noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto. De kosten voor de APK zijn exclusief een roet- / deeltjesmeting voor dieselauto’s. Waarbij we nog graag willen vermelden dat tijdens een (Renault) onderhoudsbeurt de APK-keuring GRATIS is (exclusief diesel roetmeting). Mocht u meer informatie willen over de APK-keuring bel of mail ons.