Ludieke VanMoof-inruilkorting bij Renault

Ludieke VanMoof-inruilkorting bij Renault

Renault Nieuwendijk – dat in Nederland acht vestigingen heeft – heeft een inruilactie bedacht die luistert naar de naam ‘Moof On’. Verder gaan dus, maar daarmee doelt de Renault-dealer natuurlijk op het achter je laten van de elektrische fietsen van het ter zielen gegane VanMoof.
Wie een elektrische fiets van VanMoof in bezit heeft, krijgt bij Renault Nieuwendijk tot €2.500 inruilkorting op een nieuwe Renault. Wie een elektrische fiets bij VanMoof in bestelling heeft staan maar daar na het faillissement van VanMoof naar kan fluiten, wordt niet vergeten. Ook als je een elektrische fiets van VanMoof hebt besteld maar (nog) niet hebt gekregen, kun je aanspraak maken op het inruilvoordeel.
“[…] Renault levert je wél de betrouwbare kwaliteit die je nodig hebt. Een nieuwe Renault is minstens zo stijlvol, maar de actieradius brengt je veel verder. En voor onderhoud staat Nieuwendijk altijd klaar,” schrijft de Renault-dealer op zijn website. Daar zitten duidelijk een stel sneertjes in naar de producten van VanMoof.
De inruilkorting van €2.500 klinkt flink, maar is eigenlijk kleiner. Wie geen VanMoof heeft of in bestelling heeft staan, krijgt er namelijk tot €2.000 inruilvoordeel. Renault Nieuwendijk is niet de enige Renault-dealer die inhaakt op de sentimenten die spelen rond het faillissement van VanMoof. Ook Renault Velserbeek heeft een vergelijkbare actie opgetuigd.Bron: AutoWeek